2015

A barlangfürdő!

The cave bath!

2015. július 09. - Rakoczi Foundation

A Bethlen csapat számára a mai nap tartotta a tábor legnagyobb meglepetéseit, ugyanis a vezetőink úgy döntöttek, hogy a nagy meleg miatt programváltozás lesz. Zsuzsa néni a nap elején bejelentette, hogy Miskolctapolcára megyünk strandolni. Mind nagyon örültünk a hírnek és türelmetlenül vártuk a felfrissülést.

Az igazi meglepetés akkor fogadott, amikor megérkeztünk, ugyanis ekkor jöttünk rá, hogy egy barlangfürdőbe csöppentünk, ahol a fürdőzés, felfrissülés és pancsolás mellett nagy gyönyörűséggel töltött el a látvány. A mészkőfalak és a csillagterem mindenkinek maradandó élményt nyújtottak. A barlangfürdőben kedvünkre válogathattunk a meleg, illetve hideg vizes medencék között. Annak ellenére, hogy voltak olyanok is, akik nem fürödtek, ők is élvezhették a fürdőt, hiszem lehetőségük nyílt a kisebb vízbe lógatni lábaikat és napozni is. Egyeseknek jól sikerült lesülni is, hiszen vannak olyan emberkék a csoportban, akik elveszítették a pólójukat. A fiatalember szerencséjére akadt olyan fiú, aki két pólót pakolt a mai napra… :-)

Azt hiszem, mindannyiunk nevében mondhatom, hogy a mai nap volt a táborból a legszuperebb, amiért köszönetet is mondunk vezetőinknek és szervezőinknek.

Simó Szilvia, Erdély, Pálpataka

20150706_081602.jpg

Today held the greatest surprise so far for the Bethlen group, since due to the extreme heat the leadership decided that the schedule would be changed. Zsuzsa neni told us this morning that we would be going swimming at Miskolctapolca. We all eagerly anticipated the opportunity to cool down a little.

The real suprise was when we realized that we would be swimming in some caves, where in addition to the usual swimming and cooling off we were able to experience the beauty of the caves. We even had a choice of warm or cooler pools within the caves. Even those who chose not to go swimming had the opportunity to go wading and sunbathing. Some even got sunburned, since one person lost their T-shirt. Luckily someone else had an extra T-shirt in their bag.

I think everyone would agree that today was one of the best days, for which we thank our leadership and organizers.

Simó Szilvia, Transylvania, Pálpataka

A bejegyzés trackback címe:

https://rakoczi2015.blog.hu/api/trackback/id/tr377612144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.