2015

A 22. számomra a 13.

The 22nd year is my 13th

2015. július 02. - Csadi Zoltán

Hát elkezdődött. A huszonkettedik. Én még csak 13 éve működök a táborban. Kezdetben segédvezető, majd csoportvezető és végül táborszervező. Rengeteg élmény, emlék, gondolat ami eszembe jut. Nehéz lenne egyet kiemelni.

Ami megmarad és mindig ugyanúgy, ugyan olyan erővel hat rám, az a résztvevők tiszta tekintete, nyitott rácsodálkozása a világra, és a szeretet, ami árad mindenkiből. Mit is kívánhatnék? A fiataloknak rengeteg élményt, szabadságot, örömet és, hogy a belőlük áradó nyitottság és kíváncsiság soha ne vesszen el. A tábornak még sok-sok ilyen fiatalt és sok támogatót, adakozót, hogy tovább folytatódjon ez a csoda. És magamnak még sok Rákóczi Tábort.

Isten hozott mindannyiótokat. És TÁMADÁS!!! (bocsánat Tibor bá, hogy lenyúltam a szlogened)

So it has begun—the twenty-second. For me, it is the thirteenth. First as an assistant in the group, then as a leader and finally as an organizer of the program. A flood of experiences, memories and thoughts come to my mind, it would be difficult to choose one.

However, the appearance of the participants, their curiosity and the love around them is always consistent. What could I wish for them? I wish them great experiences, freedom and happiness. A lot of new young people, supporters and sponsors for the Students Without Boundaries program. And more of this great camp for myself.  

Welcome everyone!

A bejegyzés trackback címe:

https://rakoczi2015.blog.hu/api/trackback/id/tr127592064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.